Kontakt os: stinea@stinea.dk / +45 61 65 91 32

Seneste tilføjede vare(r) ×

Din indkøbskurv er tom.

Handelsbetingelser

Priser

Alle viste priser på internetsiden vises i danske kroner DKK og er eksklusiv moms. Levering til udlandet inkl. Grønland og Færøerne tillægges ekstra gebyr fastsat efter GLS gældende takster.


Fragt

I Danmark sendes fragtfrit ved køb for mere end 7.000 DKK ex. moms.


Ved køb for under 7.000 DKK ex. moms tillægges et fragtgebyr på 65 DKK. Ved køb for 1.500 DKK ex. moms og derunder tillægges desuden et ekspeditionsgebyr på 125 DKK.


Ved levering til udlandet pålægges et gebyr efter GLS/UPS gældende normaltakster. Du modtager en mail med din track and trace kode, så du kan følge pakken.


Fragtfri kampagner gælder kun i Danmark (ikke Grønland og Færøerne).


Leveringstider

Ordrer afgivet inden kl. 12.00 afsendes normalt samme dag. Normale leveringstider for lagervarer er typisk 3-5 hverdage i Danmark, og 5-8 hverdage til udlandet. Som modtager er du ansvarlig for at tjekke, at alle varer på din ordre, er modtaget samt, at varerne ikke er beskadiget under forsendelsen. Skulle der være mangler på ordren eller sket skader på varerne, bedes du kontakte kundeservice straks efter levering af din ordre og senest tre dage efter modtagelse af ordren.


Betaling & Kreditvurdering

Transaktionsvalutaen der benyttes, er DKK, medmindre andet sprog vælges. Alle kunder kreditvurderes i samarbejde med eksterne konsulenter. Der fastsættes dog et kreditmax for dig som B2B forhandler. Kreditaftaler indgås individuelt og kan opsiges og ændres uden varsel. I tilfælde af manglende betaling af udestående faktura forbeholder vi os retten til at kræve up-front betaling ved den efterfølgende ordre således, at betaling modtages, inden afsendelse af ordren. Fakturer betalt efter forfaldsdato vil blive opkrævet et månedligt rentegebyr jf. gældende lovgivning. Rykkergebyr faktureres med 100 DKK pr. rykker.


Ejendomsforbehold

STINE A Jewelry forbeholder sig ejendomsretten til det solgte, indtil hele købesummen med renter og omkostninger er betalt.


Online salg af STINE A Jewelry produkter

For at forhandle STINE A Jewelry online skal vores marketing ”søgeordsklausul” overholdes i forhold til at KØBE net-baserede søgeordsannoncering. Det betyder, at vores individuelle stylenavne (som fx DANCING CHAINS BEHIND EAR-EARRING eller blot DANCING CHAINS eller afarter heraf) og STINE A Jewelry brandet generelt, så som STINE A Jewelry eller STINE A IKKE må indgå på nogen måde i betalt søgeordsannoncering (dette gælder også sammensatte ord som f.eks. STINE A øreringe eller halskæder STINE A Jewelry).


Den aktuelle liste ud over brandnavn med alle STINE A Jewelry stylenavne som er omfattet af ovenstående kan findes her.

Password: stineapress


Forbuddet gælder alle søgemaskiner, SoMe platforme som f.eks. Instagram, Google shopping, Pricerunner og evt. andre 3. parts samarbejder der sælger STINE A Jewelry online. Vær opmærksom på, at på flere platforme kræves det, at de omfattede navne på listen sættes op som negative søgeord. Annoncering på egne sites, bannerannoncering evt. med fotos og redaktionel omtale samt infomercials er ikke omfattet af klausulen.


Farver & nuancer

Der tages forbehold for nuanceforskelle mellem farver på billeder og varernes faktiske farver. Farverne på billederne svarer dog godt overens med virkeligheden.


Kundeservice

STINE A Jewelry kundeservice har åbent mandag til torsdag fra kl. 09.00 - 15.00 og fredag fra kl. 09.00 – 14.00. Du er velkommen til at ringe på tlf. +45 61 65 91 32 i dette tidsrum eller sende en e-mail til kundeservice@stinea.dk, og vi vender tilbage hurtigst muligt.


Reklamationer

På nye varer er der en reklamationsret på 2 år. Det betyder, at vi erstatter en vare, hvis den er defekt som følge af en fabrikationsfejl i produktet. Vi bytter ikke en vare, som er defekt grundet slitage, uheld eller forkert brug. Ved alle reklamationer skal gyldig kvittering fremvises. Vi behandler ikke reklamationer uden købsbevis.

 

Pakker sendes til:

STINE A Jewelry ApS
Lygten 2C, 3. sal, 320
2400 København NV
Kontakt: +45 61 65 91 32 / kundeservice@stinea.dk
CVR: 36 02 35 11

 

Ændring/annullering af ordrer

Når en ordre er lagt og modtaget hos STINE A Jewelry, sendes en ordrebekræftelse på mail automatisk til ordregiver. Ordren betragtes herefter som bindende. Ved ordrer ifm. jul, specielle kampagner eller lignende, skal eventuelle ændringer eller annulleringer modtages senest 8 dage efter modtagelse af ordrebekræftelse - herefter er ordren bindende.


Forbehold

Der tages generelt forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.