Kontakt os: stinea@stinea.dk / +45 61 65 91 32

Seneste tilføjede vare(r) ×

Din indkøbskurv er tom.

Handelsvilkår inkl. ejendomsforhold

Fragt

I Danmark sendes fragtfrit ved køb for mere end 7.000 kr./ex moms og er altid baseret på billigste fragt metode med levering.

Ved køb for under 7000 kr./ex moms tillægges et fragtgebyr på 65 kr.

Ved køb for 1.500 kr. og derunder tillægges et ekspeditionsgebyr på 100 kr.

Ved levering til udlandet lægges et gebyr efter Post Nords/GLS gældende normaltakster. Du vil modtage en mail med din track and trace-kode, så du kan følge pakken.

Fragtfri kampagner gælder kun i Danmark (ikke Grønland og Færøerne) og er altid baseret på billigste fragt metode.

 

Leveringstider

Ordre afgivet inden kl. 12 afsendes normalt samme dag. Normale leveringstider for lagervarer er typisk 5-7 hverdage indenfor Danmark, og 5-8 hverdage til udlandet. Vi tager forbehold for udsolgte varer. Som modtager er du ansvarlig for at tjekke, at alle varer på ordren er modtaget, samt at varerne ikke er beskadiget under forsendelsen. Skulle der være mangler på ordren eller sket skader på varerne, bedes du hurtigst muligt kontakte os.

 

Priser

Alle de viste priser på internetsiden vises i danske kroner DKK og er eksklusiv moms. Levering til udlandet, inkl. Grønland og Færøerne tillægges ekstra gebyr fastsat efter Post Nords/GLS normale takster.

 

Betaling 

Transaktionsvalutaen der benyttes, er DKK medmindre andet sproglag vælges. Alle kunder kreditvurderes fra ordre til ordre i samarbejde med eksterne eksperter. kreditaftaler indgås individuelt og kan opsiges og ændres uden varsel. I tilfælde af manglende betalinger af udestående faktura forbeholder vi os retten til at kræve up-front betaling ved de 3 efterfølgende ordre, således at betaling modtages inden afsendelse af ordre.

 

Ejendomsforbehold

STINE A Jewelry forbeholder sig ejendomsretten til det solgte, indtil hele købesummen med renter og omkostninger er betalt.

 

Farver & nuancer

Der tages forbehold for nuanceforskelle mellem farver på billeder og varernes faktiske farver. Farverne på billederne svarer dog godt overens med virkeligheden.

 

Kundeservice

STINE A Jewelry kundeservice har åbent alle hverdag fra kl. 10-12. Man er velkommen til at ringe på tlf. +45 6165 9132 i dette tidsrum eller sende en e-mail til service@stinea.dk med forespørgsler, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

 

Reklamationer

På nye varer er der en reklamationsret på 2 år. Dette betyder, at vi erstattet en vare, hvis den er defekt som følge af en fabrikationsfejl i produktet. Vi bytter ikke en vare, som er defekt grundet slitage, uheld eller forkert brug. Ved alle reklamation skal gyldig købskvittering fremvises. Vi kan ikke behandle reklamationer uden købsbevis.

 

Pakken skal sendes til:

Stine A Jewelry ApS
Fællesskabet Lygten
Lygten 2C, 3. sal, 320
2400 København NV

 

Forbehold

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer. Hvis en vare er udsolgt, vender vi tilbage hurtigst muligt for at give besked om dette.